A szőrös lábak megvédenék a nőket támadóiktól

A nők elleni szexuális erőszak visszaszorítását szolgálja egy új kínai találmány: a szőrharisnya. Tény, hogy nagyon perverznek kell lennie annak a támadónak, aki a szőrös női lábat imitáló harisnya viselőjét megkívánja.

„Szuperszexi, igazi nyári perverztaszító, a teljes lábat betakaró szőrharisnya, elengedhetetlen a szórakozni vágyó fiatal lányoknak” – ezzel a szöveggel jelent meg az egyik kínai divatoldalon az új divattermék. Az egyelőre még név nélküli harisnya viselője – akiről feltételezhetjük, hogy nőnemű – a szőrös ruhadarab segítségével garantáltan távol tarthatja magától a perverz támadókat.

A szőrharisnyás képet rövid idő alatt rengetegen osztották meg a legnagyobb kínai közösségi oldalon, és a fotóhoz fűzött vélemények is meglehetősen markánsra sikeredtek. „Fújj, ez undorító!” „Ez az ideális viselet metrózáshoz.” Mások azonban a szőrharisnya negatív mellékhatásai miatt is aggódnak.

„Ez nem csak a perverzektől véd, azt is megakadályozza, hogy egy jóképű fiú leszólítson.” „Ha ennyire extrém az ellenállás, akkor a dolgok könnyen a visszájára fordulhatnak.”

Egyelőre nincs hír arról, mikor kerül kereskedelmi forgalomba a perverztaszító szőrharisnya, de a reakciók alapján nem biztos, hogy óriási lesz a kereslet az egyébként jó szándékkal készült és ötletes viselet iránt.

Kimaradt?