Tíz centis farokkal született egy kínai kisbaba

Elkeseredetten keresi a megoldást kisfia problémájára az a kínai asszony, akinek csecsemője extrán meghosszabbodott farkcsonttal jött világra. Az orvosok egyelőre nem tudják kezelni a gyereket.

A hét hónapos Xiao Wei egy szokatlan rendellenességgel született. A kisfiú nyitott gerinccel jött a világra és a ritka betegség következtében több centis farok lóg a feneke fölött – írja a Daily Mail. A gyerek anyja kétségbeesett, mikor meglátta gyerekét és megtudta, az orvosok egyelőre nem tudnak segíteni a fiúnak.

A szülészből és sebészekből álló csapat elmondta az asszonynak, egyelőre nem tudnak mit tenni, mert mindenek előtt a kisfiú gerincét kell rendbe hozniuk. Ez után következhet csak a kinövés eltávolítása. Amennyiben az orvosok most megszabadítanák a gyereket a faroktól, az néhány hónap alatt újra nőne.

„Borzasztóan el vagyunk keseredve. Szeretném ha az én fiam is olyan boldog és normális életet élhetne mint a többi gyerek. Tudom, hogy egy nap majd sikerül eltávolítani a kinövését, de még nem tudjuk, hogy mikor és ez rettenetes érzés. Mindennél jobban szeretem a gyerekemet és azt szeretném, ha tökéletes élete lehetne” – mondta a riportereknek a kisfiú édesanyja.

Kimaradt?