Jennifer Lopez kapta a 2500. csillagot a Hírességek Sétányán

Csillagot kapott a Hírességek sétányán kiemelkedő zenei pályafutásáért Jennifer Lopez. A sztár a csütörtöki ceremónián a 2500. csillag tulajdonosa lett a Hollywood Boulevard-on.

A Puerto Ricó-i szülőktől származó New York-i énekesnő a hollywoodi W Hotel előtti ünnepségen azt mondta: "Ez az egész olyan szürreálisnak, mégis valóságosnak tűnik számomra. Ez fenséges".

A 43 éves Lopez 1986-ban a My Little Girl című filmdrámában kezdte meg filmszínészi karrierjét. Az első komoly elismerést 1997-ben a Dalok szárnyán című életrajzi filmben nyújtott alakításáért kapta. Az elmúlt két évtizedben sikeres színészi, énekesi, divattervezői pályafutást épített fel. Világszerte 70 millió példányban keltek el lemezei, ősszel jön ki legújabb, nyolcadik stúdióalbuma.

A ceremónián megjelent Lopez 26 éves barátja, a táncos Casper Smart és Pitbull, a rapper is, aki több nagy sikerű dance-pop számon dolgozott együtt az énekesnővel. Az ünneplők között volt Jane Fonda és az American Idol című tehetségkutató műsor volt producere, Nigel Lythgoe is. Lopez helyet kapott a tévéműsor zsűrijében.

Fonda, aki az Anyád napja című vígjátékban játszott együtt Lopezzel, megjegyezte: bár a csillagot Lopez a zenei pályafutásáért kapta, ambiciózus karrierje miatt egy egész csokorra való csillagot megérdemelne.

Kimaradt?