ByeAlexszel tervez jövőt Dopeman

A szabadszájú rapper különleges dologra készül: az Eurovíziós Dalfesztiválon 10. helyezést elért hipszterrel közös dalt akar készíteni. Dopeman nem tartja „nagy énekesnek” ByeAlexet, de egyedisége megragadta.

„Eredeti dolog, amit csinál, szeretem azokat az embereket, akik mernek az árral szemben úszni. Van egy olyan mottóm, hogy védd a gyengét, üsd az erősebbet. Lehet rá mondani sok mindent. Nem azt mondom, hogy egy nagy énekes, de maga a dala egy hatalmas sláger” – mondta Dopeman a Borsnak.

A rapper szerint a zenei szakmában a legtöbb sikeres sztárnak nincs több tehetsége, mint ByeAlexnek. Az ő mottója viszont: védd a gyengéd, üsd az erőset, ByeAlex mellett így teljes vállszélességgel kiáll, és  - talán sokak megdöbbenésére - szeretne együtt dolgozni a sapkás, szemüveges énekessel.

 „Van egy jó ötletem egy közös nótára, már a refrén is megvan a fejemben. A VIVA Cometen beszélgettünk egy nagyot, és nem zárkózott el az ötletemtől, ráadásul kiderült, hogy Dopeman-rajongó volt gyerekkorában” – mondta a szabadszájú zenész.

Kimaradt?