Támadják a britek a saját műsorukban díjazott Attractiont

Még csak három napja, hogy az Attraction árnyéktáncosai letarolták a Britain’s Got Talent idei mezőnyét, máris megjelent néhány elégedetlenkedő, aki szerint a magyarok elvették a lehetőséget a britektől, és egyáltalán nem nekik kellett volna nyerniük.

A Daily Mail például azt írja a cikkében, hogy egy olyan produkció győzött Nagy-Britanniában, ami még Magyarországon sem ért el soha semmit, ráadásul más tehetségkutató műsorokban még csak a győzelem közelébe sem jutottak. A brit lap azt is megemlíti, hogy az Attractionnek eddig „csak” néhány törökországi és dubaji fellépés jutott osztályrészül.

A hirtelen jött médiaérdeklődésben a csapat vezetője, Szűcs Zoltán minden cikkben boldogan nyilatkozik, és a néhány negatív felhang ellenére is rendkívül hálás a briteknek, amiért rájuk szavaztak. A tehetségkutató feje, Simon Cowell azt nyilatkozta, hogy teljesen mindegy, honnan jött a győztes, mert a produkció magáért beszél.

Szűcs egyedül azt tette szóvá, hogy a győzelmük másnapján sem ők voltak az újságok címlapján, hanem az a Natalie Holt, aki az élő műsor közben tojással dobta meg a zsűri és a műsor főnökét, Simon Cowellt.

Természetesen a brit lapok is az Attraction jövőjére kíváncsiak, és arra, hogy merre ível tovább a karrierjük. Szűcs elmondása szerint a 87 millió forintos nyereményt visszaforgatják a csapatba, és igyekeznek még színvonalasabb produk¬ciókat összehozni. A Hip Hop Boyz egykori táncosa arra is kitér, hogy ezután valószínűleg már egyikőjüknek sem kell majd rendes állásban dolgozni, és minden erejüket az Attrac¬tionre összpontosíthatják.

– Simon Cowellel találkoztunk a műsor után és azt mondta, hogy el akar vinni minket Las Vegasba. A Britain’s Got Talenttel már valóra vált egy álmunk, a Las Vegas-i karrier lenne a másik. Imádnánk, ha egy hatalmas show-t tudnánk ott csinálni. Hogy tudnánk-e olyan látványosak és óriásiak lenni, mint a Cirque du Soleil? Nem tudom, de biztosan megpróbálnánk felülmúlni őket. Egyelőre Angliában szeretnénk turnézni, hogy megháláljuk az emberek szeretetét – mondta a táncosok vezetője.

Kapcsolódók

Kimaradt?