Régi iskolájából ballagott el Csobot Adél

A tavalyi X-Faktor harmadik helyezettje, a 19 éves Csobot Adél, bár nem tudott leérettségizni, mégis hazament szülővárosába, Nagykárolyba, hogy volt osztálytársaival együtt intsen búcsút a középiskolájának.

„Tizenegy évig jártunk egy osztályba, ami egy olyan meghatározó időszak volt az életemben, hogy nem is volt kérdés: a ballagáson én is ott leszek. A volt osztálytársaim hívtak meg, nem szerettek volna kihagyni ebből a meghitt megemlékezésből, és hogy utoljára hallhassam az iskolacsengőt” – mondta Adél, akit meghatott, hogy ott állhatott régi iskolájában.

– Nemrég átiratkoztam egy budapesti gimnáziumba, az életem nagyot fordult az X-Faktor óta, és a nagy pörgés mellett az utolsó félévet nem tudtam otthon befejezni, ezért is nem érettségiztem az idén, hiszen nekem az éneklés most a legfontosabb.

Adél úgy tervezi, hogy ősszel teszi le az érettségi vizsgákat, de addig még más feladatok is várnak rá. „A Szikora Robi életéről szóló filmben megkaptam a női főszerepet, amely nagy elismerés számomra” – tette hozzá a fiatal énekesnő.

Kimaradt?