A megbírságolt manelesztárokkal pózoltak a rendőrök az illegális buli után

Rendőrök és csendőrök vetettek véget vasárnap hajnalban egy illegálisan megtartott magánrendezvénynek Bukarest hatodik kerületében. Hárman közülük nem hagyták ki az alkalmat: a luxuslakásban tartott buli szétverése után a román mulatós zene két jelenlévő sztárjával, Adi Minunéval és Tzanca Uraganuval fotózkodtak.

Bukarestben meghaladja a 3-at a fertőzési ráta, és tilos bármilyen jellegű magán összejövetel megtartása. Ehhez képest a főváros hatodik kerületének egyik penthouse lakásában vasárnap hajnalban világra szóló házibulit csaptak, amelyen a manele zene két kiemelkedő előadója biztosította – vélhetően óriási gázsiért – a talpalávalót.

A hatóságok lakossági bejelentés alapján véget vetettek a mulatságnak: 11 résztvevőre összesen 38 500 lejre szabtak ki bírságot a járványügyi szabályok megszegése miatt. Az ügy vasárnap estére kínos fordulatot vett, ugyanis kiderült, hogy a jegyzőkönyvek kiállítása után két rendőr és egy csendőr nem szalasztotta el az alkalmat, hogy a román mulatós zene két sztárjával fotózkodjon, ráadásul úgy, hogy utóbbiak nem viseltek maszkot.

Ez úgy derült ki, hogy a Tzanca Uraganu művésznevű zenész ki is posztolta a képet a Facebook-oldalára. Vasárnap este a rendőrség és a csendőrség is közleményt adott ki, amelyben az ügy kivizsgálását és az érintettek felelősségre vonását ígérik.
 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?