Nemzetközi népszerűsítőt választott a Youth@Kolozsvár 2015

A SHARE Kolozsvár Föderáció a Smartlink Communicationst választotta, mint a Youth@Kolozsvár 2015 program nemzetközi szintű népszerűsítőjét. A szervezők közleménye szerint a közreműködés célja a 2015-ös Európa Ifjúsági Főváros címet viselő város népszerűsítése, valamint ennek kulturális, társadalmi és gazdasági értékének tudatosítása az európai ifjúság körében.

A stratégia kidolgozása mellett a Smartlink Communications vezeti majd az országos valamint európai szintű népszerűsítő kampányokat.

Az országos és európai szinten megvalósítandó kommunikációs kampány magába foglalja az online és digitális eszközöket, a sajtókapcsolatokat valamint egy sor olyan eseményt, amelyek az európai közönséget célozzák meg.

A SHARE Kolozsvár Föderáció 31 civil szervezetből áll. Célja a Polgármesteri Hivatallal közösen megtervezni és életbe léptetni a Youth@Kolozsvár 2015 (Európa Ifjúsági Fővárosa) programot.

A Smartlink Communications egy nemzetközi szintű, kommunikációs- és stratégiai tanácsadó szervezet. Bukaresti székhellyel, időszakos londoni és brüsszeli tevékenységekkel rendelkezik. Politikai (stratégia és kampányok) és privátszférai tapasztalata által a Smartlink Communications olyan szolgáltatásokat biztosít, amelyek által ügyfelei számára segítséget nyújt a hatékony kommunikáció terén.

Kapcsolódók

Kimaradt?