Hétfőn zárva tart a sepsiszentgyörgyi városháza

A hivatalt fertőtlenítik, mivel több dolgozójáról kiderült, hogy koronavírusos.

Hétfőn fertőtlenítik a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal és az alárendelt intézmények minden épületét miután több ott dolgozóról kiderült, hogy koronavírussal fertőződtek. A városháza sajtóirodájának tájékoztatása szerint miután a hivatal néhány munkatársa – többek között Antal Árpád polgármester is – megfertőződött koronavírussal, hétfőn átfogó fertőtlenítésre kerül sor a vírus terjedésének megfékezése érdekében.

A fertőtlenítő akció miatt hétfőn szünetel az ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatal főépületében, a Közpénzügyi Igazgatóságon, a Lakásgazdálkodási és Közterület Foglalási Irodában és a Személyi Nyilvántartó Osztályon. Keddtől újra fogadják az ügyfeleket. Mint arról beszámoltunk Antal Árpád polgármesterről két nappal az újraválasztását követően derült ki, hogy koronavírussal fertőződött.

Sepsiszentgyörgy önkormányzata felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy vegyék komolyan és tartsák be a kötelező előírásokat: távolságtartás más személyekről, a zsúfolt helyek elkerülése, védőmaszk helyes használata és a kezek folyamatos fertőtlenítése.

(Nyitókép: a sepsiszentgyörgyi városháza - a szerző felvétele)

Kapcsolódók

Kimaradt?