Transzszexuális szereplővel gazdagodott a Jóban Rosszban

Szecsődi Kari szerepet kapott a Jóban Rosszban című sorozatban. A TV2 produkciójában a transzszexuális előadó szerepe szerint Gábor albérlőjének jelentkezik, és olyan lakótársra vágyik, aki „legalább olyan nyitott és szabad szellemű, mint ő", aki férfi, mégis elviseli, hogy sokáig készülődik a fürdőben.

A karakter olyan, mintha kifejezetten az énekesnőre öntötték volna, akit néhány éve még énekesként ismerhetett meg Magyarország a Megasztár zenei tehetségkutató révén.

– Meghívtak erre a szerepre, mivel egy transzszexuális lányt kellett alakítanom, ami egyébként is vagyok. Csak annyit kértek, a szerepben kicsit butább és pimaszabb legyek – magyarázta a Blikknek Kari, akinek színésztársai rengeteget segítettek, hogy a forgatás ideje alatt a legjobb formáját hozza. – Mindenki kedves volt és segítőkész. A jelenetemben többek között Szabó Zsófi szerepelt, aminek nagyon örültem, mert ismerem már régóta és nagyon szeretem. Az ő hatására kicsit könnyebben ment a dolog – tette hozzá.

Karinak nagyon tetszett, hogy kamerák kereszttüzében állhatott, sőt inspirálta is arra, hogy a jövőben is kipróbálja még magát. Hogy miben? Az még titok.

– Nagyon élveztem, de izgultam, mert képernyőn ez volt az első szerepem! Nem áll azonban messze tőlem a színészkedés, mert a Megasztár előtt gyerekszínészként játszottam öt évig egy veszprémi színházban. Úgyhogy szeretem csinálni és vannak terveim – nyilatkozta az előadó.

Kimaradt?