Kiskorút gázoltak és vonattal ütköztek Háromszéken

Sepsiszentgyörgyön úton átszaladó kiskorút gázoltak, Kézdivásárhelyen pedig vonattal ütközött egy autó.

A rendőrség tájékoztatása szerint szerdán délután a sepsiszentgyörgyi Romulus Cioflec utcában egy 9 éves kislány szabálytalanul átszaladt az úttesten és elgázolta őt egy autó. A járművet egy 67 éves férfi vezette, aki nem volt ittas, közölte a rendőrség. A kislányt mentővel szállították a sepsiszentgyörgyi kórházba, ahol ellátták sérüléseit.

A háromszéki rendőrség szerint ugyancsak szerdán délután Kézdivásárhelyen történt egy vasúti baleset, amelyet szerencsésen megúszott a figyelmetlen autóvezető. A 19 éves sofőr a kézdivásárhelyi Vágóhíd utcában lévő, sorompó nélküli vasúti átjárónál nem állt meg a fény és hangjelzések ellenére. Amikor a sínekre hajtott elütötte autóját a Bereck irányába tartó vonat.

A szerelvénnyel való ütközés következtében a jármű kirepült a mezőre és többször is átfordult és egy betonoszlopnak ütközve megállt. A rendőrök szerint az autót vezető fiatalember kisebb sérülésekkel megúszta a vonattal való ütközést. Amint ez esetben is kiderült a sofőr nem fogyasztott alkoholt. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?