„Látványos” baleset történt a válaszúti Bánffy-kastély kapujában

„Látványos” baleset történt pénteken a Kolozs megyei Válaszúton, ahol a délelőtti órákban a Bánffy-kastély előtt összeütközött két kamion és egy személygépkocsi.


Az infotrafic24.ro portál információi szerint a baleset péntek délelőtt 10 óra körül történt a válaszúti Bánffy-kastély előtt. A Kolozs megyei rendőrség jelentése szerint a balesetet egy 46 éves, tordai sofőr okozta, aki Kolozsvár irányába tartott egy kamion volánjánál. A férfi túl nagy sebességgel hajtott be egy kanyarba, átsodródott a szemből jővő sávra, ahol frontálisan ütközött egy másik, szabályosan közlekedő kamionnal. Ez utóbbit egy 33 éves máramarosszigeti férfi vezetett, aki az ütközés következtében beszorult saját fülkéje roncsai közé. A telibe talált kamion mögött közlekedő személygépkocsi nem tudott időben megállni és belefutott a máramarosszigeti férfi által vezetett kamion hátuljába.

A forgalmas úton azonnal összesereglett a tömeg, a helybéliek megpróbálták kiemelni a roncsok közé szorult sofőrt, viszont ezt végül a helyszínre érkezett tűzoltóknak sikerült csak. A 33 éves férfit eszméletlen állapotban szállították a kolozsvári sürgőssági kórházba. 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?