Különös büntetést kapott az erotikus videocsetes bevételét elhallgató nő

Egy év és hat hónapos felfüggesztett börtönbüntetése mellett 60 napos, a közösség érdekében kifejtett munkára is ítélte a Szilágy megyei törvényszék azt az 54 éves szilágycsehi nőt, aki nem vallotta be a felnőtt videocsetes munkájából szerzett jövedelmét – írja a clujust.ro című portál.

A Szilágy megyei adóhivatal által összeállított peranyag szerint a szilágysági nő 2013 és 2018 között több mint 58 ezer lejes bevételre tett szerint felnőtt tartalmakra szakosodott honlapokon végzett videocsetes munkájáért, amit meg vallott be a román adóhatóságnak, így nem fizetett utána se adót, se pedig egészségbiztosítási hozzájárulást. Az adóhivatal szerint összesen több mint 10 ezer lejjel károsította meg az államkasszát. 

„Saját magam hoztam létre a felhasználói profilomat a videocsetes honlapon, megadtam a banki adataimat és bejelentkezve el is kezdhettem a munkát ” – mondta el az 54 éves nő. Az adóhatóság a bankszámláinak forgalmát követve buktatta le az adócsaló szexmunkást. 

A szilágycsehi nő beismerő vallomást tett és arra kérte a bíróságot, hogy a közmunkát a szilágycsehi ortodox vagy református egyháznál végezhesse el. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?