FRISSÍTVE - Bombariadó miatt kiürítették a sepsiszentgyörgyi városházát

FRISSÍTVE: Egy eddig azonosítatlan személy szerdán délelőtt besétált a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatal épületébe, az iktatóban lerakott egy táskát, bejelentette, hogy bomba van benne és elszaladt. FRISSÍTÉS: A Kovászna megyei rendőrség tájékoztatása szerint a tűzszerészek megállapították, hogy a sepsiszentgyörgyi városházán hagyott táska ártalmatlan.

A sepsiszentgyörgyi városháza dolgozói riasztották a hatóságokat és kiürítették az épületet. A helyszínre érkező tűzszerészek vizsgálják a táska tartalmát, miközben az épület körül a rendőrök biztosítják a helyszínt és távol tartják a járókelőket. 

FRISSÍTÉS: A Kovászna megyei rendőrség tájékoztatása szerint a tűzszerészek megállapították, hogy a sepsiszentgyörgyi városházán hagyott táska ártalmatlan, nem tartalmaz semmilyen robbanóanyagot. A rendőrök 14 óra után visszavonultak a helyszínről, így a polgármesteri hivatal dolgozói visszatérhettek munkahelyükre, a városközpontban ismét szabadon lehet közlekedni.

A nyomozóknak sikerült azonosítaniuk azt a személyt, aki a táskát a városházára vitte és bejelentette, hogy bomba van benne. A 31 éves férfit kihallgatják, hogy kiderüljön mi volt a célja a bombafenyegetéssel, és eljárást indítanak ellene.

banner_fqCTjirk_Double Rise 3oo.jpg
banner_slFPWcPP_WhatsApp Image 2021-07-23 at 15.48.23 79o.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?