FRISSÍTVE - Megkerült a két hete eltűnt 6 éves ikerpár

Augusztus elsején önként ment el otthonról a bihardiószegi Bajkó István ikergyermekeivel, a rendőrség szerda óta keresi őket. FRISSÍTÉS: a gyerekeket csütörtök délelőtt megtalálták egy nagyszalontai gyerekotthonban.

A 37 éves bihardiószegi Bajkó István családja augusztus 12-én értesítette a rendőrséget arról, hogy a férfi két 5 éves és 11 hónapos ikergyermekével Bajkó Stefánia Noémivel és Bajkó István Józseffel önként elment otthonról, azóta nem mentek haza.

Bajkó István 1,75 méter magas, 78 kilogramm súlyú, erős testalkatú, ovális arca, barna szeme és rövidre nyírt, fekete haja van. Bajkó Stefánia Noémi, a kislány 1,4 m magas, 17 kg súlyú sovány testlakatú, kerek arca, barna szeme és közepes hosszúságú, barna haja van. Homlokán egy körülbelül egy centiméteres sebhely látható. Bajkó István József, a kisfiú 1,35 m magas, 17 kg súlyú, sovány testalkatú, kerek arca, barma szeme, rövidre nyírt, fekete haja van. Bal arcán egy 1–1,5 cm nagyságú sebhely van. Egyikükről sem tudni, hogy eltűnésükkor milyen ruhát viseltek.

Kérik, aki bármit tud róluk, az értesítse a legközelebbi rendőrőrsöt, vagy hívja a 112-es segélyhívó számot.

FRISSÍTÉS: Csütörtök délelőtt egy nagyszalontai gyermekotthonban megtalálták a rendőrök az eltűnt ikreket. A gyermekek nem váltak bűncselekmény áldozatává, és édesanyjuknak adják át őket, tájékoztatott a Bihar megyei rendőrség.

Kapcsolódók

Kimaradt?