A legnagyobb hatású divatikon lett Katalin hercegnő

Kate Mossnál és Victoria Beckhamnél is nagyobb hatással van a britek szépészeti szokásaira Katalin hercegnő.

Katalin hercegnőt választotta meg a legkomolyabb hatású divatikonnak az Egyesült Királyság legnagyobb online szépségiparban utazó kereskedőháza, a Feelunique.com éves felmérésén. Vilmos herceg felesége így Kate Mosst is megelőzte a ranglistán.

A lista készítői azt vizsgálják, melyik híres nő milyen mértékben befolyásolja az emberek szépítkezési és öltözködési szokásait.

A Feelunique szakértője szerint a két első helyezett a 21. századi modern nő megtestesítői, akik ketten együtt szinte minden stílust és életstílust lefednek. Amíg Kate Moss sokkal bulisabb, és több benne a rock&roll, addig Kate Middleton sokkal inkább hozza a tökéletes feleség imázsát. Ennek ellenére a hercegnő az, akinek a lépéseit jobban figyelik - mondta a Telegraphnak a szakértő.

Ebben e versenyben Kate Middleton és Kate Moss után Victoria Beckham futott be a harmadik helyen, a további helyezések pedig a következők: Cara Delevigne, Kim Kardashian, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Olivia Palermo, Millie Mackintosh, és Gwyneth Paltrow.

Kimaradt?