FRISSÍTVE: Holtan találták az eltűnt kolozsvári magyar kisfiút

Kedden holtan találtak arra a kolozsvári kisfiúra, akinek eltűnését édesanyja a napokban jelentette a rendőrségen – erősítette meg az Actual de Cluj helyi portálnak az értesülést a Kolozs megyei törvényszéki ügyészség szóvivője. Frissítés: a gyilkossággal gyanúsított apát a rendőrség elfogta.

A nyolcéves kisfiút napok óta keresik a rendvédelmi szervek, miután az édesanya szombattól nem tudott kapcsolatba lépni sem a gyermekkel, sem az édesapával, akivel a kisfiú távozott. 

A nyomozószervek kedden a Kolozs megyei Oláhléta település környékén találták meg a férfi autóját, annak hátsó ülésén pedig az elhunyt gyermeket, a kisfiú szúrt sérülést szenvedett. Az édesapát keresi a rendőrség.

Sajtóbeszámolók szerint a szülők elváltak, és felváltva vigyáztak a gyermekre – időnként édesapjával töltött időt. Az ügyben a Kolozs megyei törvényszéki ügyészség vizsgálódik gyilkosság gyanúja miatt. 

Frissítés: Elfogta a rendőrség a gyilkossággal gyanúsított apát. A férfit Alsófüle településen kapták el, aki megpróbált öngyilkos lenni a rendőrség láttán, felvágta ereit - tájékoztat az observatornews. A férfit sikerült megmenteni, kórházba szállították. 

(Címlapfotó forrása: observatornews.ro)

Kimaradt?