ByeAlex dublőrének gratuláltak Szegeden

A Szegedcafe.hu Tóth Jonatán énekest vette rá, hogy ByeAlexként vegyüljön el a Szegedi Hídivásáron a nép között. A turpisságra senki nem jött rá, kedélyesen elbeszélgettek az ál ByeAlexszel, gratuláltak neki és fotózkodtak vele.

Az Eurovíziós dalfesztiválon elért 10. helyezése miatt híressé vált énekes, ByeAlex bőrébe bújtTóth Jonatán, szegedi énekes, aki nagyon hasonlít a Kedvesem című dalával sikereket elért művészre. Legalábbis akkor, ha szakállat növeszt, fekete keretes szemüveget hord és szürke sapkát biggyeszt a fejére.

Az ismertetőjegyek alapján a vásárban sétálók többen felfedezni vélték ByeAlexet. Nem csak az öltözék volt tökéletes, de a viselkedés is: visszafogottnak, szűkszavúnak mutatkozott az ál ByeAlex, mint aki épphogy csak eltűri a kérdezgetéseket és kéréseket. A Kedvesem című dalt is elénekelte a hitelesség kedvéért, itt előnyt jelentett, hogy Tóth Jonatán maga is énekes. 

https://www.youtube.com/watch?list=UUEIAvmawzTKCLkt68J9Uv7w&v=gvWYTl9yLOU&feature=player_embedded

A Szegedcafe.hu egy kísérőt is küldött az ál ByeAlex mellé, aki a tömegben rá-rákérdezett egy-egy járókelőre, hogy tudják-e, ki áll előttük. Egyedül egy idős úr kockáztatta meg, hogy „ez nem az eredeti”.

Kimaradt?