CFR: július elsejétől újraindulnak a budapesti és bécsi járatok

Július elsejétől újraindítja budapesti és bécsi járatait a Román Vasúttársaság (CFR). Július 6-ától a ruszei járatokra is lehet jegyet váltani.

A CFR szerdai közleményében leszögezi, július 1-jétől fokozatosan újraindulnak azok a nemzetközi járatok, amelyek közlekedését ideiglenesen felfüggesztették a koronavírus-járvány indokolta intézkedések részeként. 

Az ausztriai ÖBB és a magyarországi MÁV-val folytatott tárgyalások eredményeképpen július 1-jétől ismét közlekednek a Bukarestből, Brassóból, illetve Temesvárról induló és a Kürtös (Curtici)-Lőkösháza, valamint a Biharpüspöki (Episcopia Bihor)-Biharkeresztes vasúti határállomáson át Budapestre és Bécsbe érkező járatok. Július 6-ától újraindítja a CFR a Bukarest és a bulgáriai Rusze közötti vonatjáratokat is. 

A CFR szerelvényein kötelező a védőmaszk viselése – hívja fel a figyelmet a CFR. Mint írtuk, a MÁV-START kedden jelentette be, hogy július elsejétől több környező országgal újraindítja nemzetközi vasúti közlekedését, köztük Romániával is. Közölték azt is, a magyarországi szakaszon kötelező a szájat eltakaró maszk vagy sál viselése.

(Címlapfotó forrása: Agerpres)

Kapcsolódók

Kimaradt?