Kiválasztották az X-Faktor új műsorvezetőjét

Ördög Nóra távozása után sokáig találgatta mindenki, ki lesz az X-Faktor műsorvezetője. Kiderült: Lilut bízták meg a feladattal, akinek lesz egy műsorvezetőtársa is.

Új fejezet kezdődik az X-Faktor életében hiszen nemcsak Ördög Nóra távozott, akinek május elején született meg kislánya, Mici, hanem a mentorok háromnegyede is új lesz. Ezen a véleményen van Lilu is, akiről kiderült, ő lesz a showműsor egyik műsorvezetője.

– Otthon ültem a számítógép előtt, a kisfiam éppen aludt, amikor csörgött a telefonom. Hermann Pierre, az X-Faktor kreatív producere hívott, hogy megkaptam a műsorvezetői pozíciót. Nagyon örültem neki, azt hiszem, ez komoly lehetőség és hatalmas elismerés – mondta a Blikknek a korábban többek között a Csillag Születiket és a Szombat esti lázat is vezető tévés, aki úgy érzi, presztízsben is nagyon sokat jelent, hogy rá esett a választás.

– Az X-Faktor nemcsak műsor, hanem mozgalom is, amikor műsoron van, akkor a fodrászattól a zöldségesig mindenhol mindenki erről beszél – tette hozzá.

Akadt még valaki, aki hasonló lelkesedéssel fogadta a hírt, mégpedig Lilu kisfia, a hároméves Dávid. Miatta is várta annyira, hogy felkérjék, mert tudta, a gyermeknek hatalmas boldogságot jelentene, ha anyukája az X-Faktort vezethetné.

– Amikor tavaly ment az X-Faktor, az első szünetig nézhette esténként. Otthon van egy alacsony asztalunk, mindig arra állt fel utána, és azon énekelt. Egyszerűen imádja a műsort, és most nagyon boldog, hogy hamarosan ott láthat majd engem is a műsorban – nevetett Lilu. – Nagyon sok időt töltök a kisfiammal, eddig oviban sem aludt sosem, alvás előtt mindig hazaviszem. Az X-Faktor miatt viszont szombatonként és vasárnaponként nem leszek otthon egész nap, de mindent megteszek, hogy a hétköznapokon még több időt lehessünk együtt – árulta el terveit Lilu.

Kimaradt?