Halálhíren nevette el magát a műsorvezető

Tragikus hírt kellett bemondania a TV2 élő adásában Demcsák Zsuzsa műsorvezetőnek, de a második mondatnál kibuggyant belőle a nevetés. Egy magyarszecsődi férfi halálát konferálta fel éppen. A 65 éves nyugdíjast szamarak támadtak meg, belehalt a sérüléseibe.

„Valóban szerencsétlen megnyilvánulás volt, ezért sem került fel a tv2.hu oldalra. A műsorvezetők figyelmét is felhívtuk, hogy hasonló nem fordulhat elő többet élő műsorban. Elnézést kérünk, ha bárkit is megsértettünk" – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője a Velvet kérdésére.

A felvétel a TV2 videótárába megvágva került fel, így itt már nem látható az ominózus kuncogás, egy gyengébb minőségű videón azonban, amely a Velvet oldalán megtekinthető, igen.

A Velvet emlékeztet, hogy a héten ez már a második tévés botrány Magyarországon. Hétfő éjjel Szebeni István káromkodása került adásba az M1 éjszakai híradójában, emiatt kirúgták a műsorvezetőt és még három embert, akik azért felelősek, hogy a nyilván nem élő adásban leadott híradót nem vágták meg.

Ugyanakkor az index rámutat a következetlenségre is annak kapcsán, hogy Szebeni többé nem szerepelhet a képernyőn: a TV2-ben is évekig vezethetett még hírműsort Szarvas László, akinek a Jó estét, Magyarországot! című műsor egyik beharangozójában véletlenül adásba került a „Kurva jó estét, Magyarország!" kiszólása. Pedig ez főműsoridőben ment, és nem abban az éjszakai műsorsávban, ahol nagyjából 30-50 ezer idősebb ember nézi a köztévét.

Kimaradt?