Szélvédőn berepült, majd az ajtón távozott egy őz a buszból (VIDEÓ)

Nem mindennapi videó látott napvilágot egy őzről, aki berepült egy busz szélvédőjén át, majd - lélekjelenlétét megőrző sofőrnek köszönhetően - az ajtón át  távozott.

http://www.youtube.com/watch?v=S82B9e7IE7U&feature=youtu.be

A döbbenetes képsorokat az Egyesült Államokban, Pennsylvania államban rögzítették egy CamTran távolsági buszon. A sofőr épp Johnstown városán hajtott keresztül, amikor a szélvédő jobb oldalát egyszercsak betörte egy hívatlan vendég. A nőstény állat a másodperc egy törtrésze alatt bezúzta az üveget, és a busz padlóján landolt. Ezután sem veszített lendületéből; rögtön talpra állt, és ki akart menekülni a szélvédőn át, ahonnan jött.

Ezt többször is megkísérelte a mozgó buszban, majd meggondolta magát, és rohangálni kezdett a busz utasterében. A videófelvételen ez nem látszik, de a hírek szerint hisztérikusan kóválygott a székek között; a sofőr és az egyetlen utas, egy hölgy tátott szájjal figyelte az ámokfutást.

Végül lélekjelenlétét visszanyerve a sofőr megállította a buszt, hogy a megriadt őz az elülső ajtón át le tudjon szállni. Amint lefékezett, az állat elviharzott az ajtón át. Mindkét szemtanú épségben megúszta a kalandot – írja a Daily Mail.

Kimaradt?