Kijárási tilalom: ököllel ütötte a rendőr az igazoltatott férfit

A rendőrök idegrendszerét is megviselhette a koronavírus-válság, mert egy újabb igazoltatás fajult tettlegességgé az országban.

Egy Facebookon terjedő videó tanúsága szerint kedden késő este ismét Bukarestben ütlegelt egy rendőr egy férfit, aki állítólag nem volt hajlandó felmutatni a személyijét és kijárási nyilatkozata sem volt.

A felvételen látszik, amint a rendőr valósággal öklözte az igazoltatott személyt. Csak akkor állt le, amikor erre a társa megkérte. Miután a rendőr békén hagyta a férfit, az eset egyik szemtanúja ellen irányult a haragja, akit üldözőbe vett, mert a járókelő elmenekült a helyszínről. Végül társai segítségével elfogta.

Vizavi de Shaormeria #Marius pe #Șoseaua #Pantelimon secția 8 secția 9 Ok e trecut de ora 22:00 dar nu înțeleg reacția poliției Poliția aplică legea străzii, că e mai ușor de ținut minte #cap #de #cretă #Aceeași #mizerie #MAI #antimiliție https://youtu.be/OPLbM-fbCvY „Asasini, gabori asasini!”

Közzétette: Mihai Manolache – 2020. április 8., szerda

A fővárosi rendőrség közleménye szerint az incidensek előzménye az volt, hogy a két férfi megtagadta az igazoltatását. Egyiküknek sem volt kijárási nyilatkozata, ezért fejenként 10 ezer lejre büntették őket. A bukaresti rendőrség közölte azt is, hogy kivizsgálják beosztottjuk magatartását.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?