Ramazotti összetévesztette Magyarországot Németfölddel

Eros Ramazotti németes pontossággal, a kiírt időpontnak megfelelően kezdte koncertjét Budapesten május 8-án, így a közönség egy része le is maradt az első tíz percről.

Az olaszokra általában nem jellemző pontossággal, a kiírt időpontnak megfelelően, este nyolc órakor kezdte meg budapesti koncertjét szerda este a Papp László Budapest Sportarénában Eros Ramazzotti.

A koncert elejéről többen lemaradtak, hiszen nem megszokott, hogy egy világsztár ne késne legalább tíz percet.

Eros szerda délután magánrepülővel érkezett hazánkba, hogy a két hónappal ezelőtt indult NOI World Tour 2013 keretein belül a magyar közönséget is elkápráztassa show-jával. Ez pedig tökéletes sikerült neki.

Az Arénában közel ötezer ember gyűlt össze, és várta izgatottan, hogy a zenész a húrok közé csapjon. Az énekes és csapata pedig semmit nem bízott a véletlenre, a turnét megelőzően hónapokig próbáltak, ami nem csupán a hangzásban, hanem a látványban is megmutatkozott.

A színpad szinte egészét beborították a kivetítők, rombuszszerű, ezerféle színben pompázó alakzatok tették hangulatossá a látványt. Ramazzotti pedig magyarul, egy köszönömmel hálálta meg a közönségének, hogy ennyire várták őt. Az énekes csütörtök este Szlovákiában lép színpadra.

Kimaradt?