Ijesztő baleset történt Kolozsvár központjában

FRISSÍTVE - Frontálisan ütközött két személygépkocsi vasárnap este Kolozsvár központjában. A balesetben egy személy meghalt, kettő megsérült, a forgalmat lezárták. A vétkes sofőr elmenekült, de elfogták és őrizetbe vették.

A baleset a Ferenc József (Horea) út elején történt, a Szamos-híd közelében. Egy 21 éves, moldovai állampolgárságú sofőr okozta, aki az állomás irányából a városközpontba tartva lesodródott a sávjáról, és ütközött egy szemből szabályosan érkező járművel.

A vétkes fiatalember egy utastársával együtt elmenekült a helyszínről. Néhány perccel később a közeli Erzsébet (Racoviță) úton utolérték a rendőrök, és őrizetbe vették. Megszondáztatták, a műszer 0,35 mg/l légalkohol-koncentrációt mutatott. A helyi sajtó értesülései szerint drogok hatása alatt is volt.

A balesetben a szabályosan közlekedő gépkocsi három utasa – egy 40 éves házaspár és egy 22 éves fiatalember – megsérült, egyikük súlyosan. Mindhármukat kórházba szállították. A vétkes sofőr autója a baleset után kigyulladt, így a tűzoltókat is ki kellett hívni.

FRISSÍTÉS: A 22 éves fiatalembert a rohammentősök nem tudták újraéleszteni, a helyszínen életét vesztette.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?