Harry hercegnek unokaöccse lesz

Nem bírta magában tartani Katalin hercegnő sógora a titkot: barátainak azzal büszkélkedett, hogy unokaöccse lesz. Katalin állítólag mindig is fiút akart, bár volt már olyan elszólása, mely szerint kislányt vár.

Bár a királyi udvar teljes titokban kezeli Vilmos herceg és Katalin hercegnő születendő babája nemét, bizonyos információk mégis kiszivárogtak. Most éppen Harry herceg szólta el magát, aki rettentően izgatott, hogy nagybácsi lesz. Károly és Diana kisebb fia a barátainak mesélte el, hogy kisfiú érkezik a családba.

„Harry az összes ismerősének elújságolta, hogy Will és Kate kisfiút vár, és mennyire felvillanyozza unokaöccsének érkezése" – mesélte a Daily Mailnek a herceg egy közeli barátja. De nem Harry az egyetlen, aki kikotyogta, hogy fiú érkezik a családba. Vilmos unokatestvére, Eugenie hercegnő is ugyanezt a pletykát terjeszti.

Katalin pedig egy Szent Patrik-napi fogadáson beszélt a várandósságáról, ahol barátnőinek elárulta: már meg is vette a kicsi Bugaboo márkájú babakocsiját világoskék színben. Katalin hercegnő július közepén ad életet gyermekének.

Kapcsolódók

Kimaradt?