Csúnya balesetet okozott Kolozsvár bejáratánál egy jogosítvány nélkül vezető 20 éves fiatal

A túl nagy sebesség miatt elvesztette a BMW márkájú gépkocsi feletti uralmát és a szemből közlekedő sávra áthajtva frontálisan ütközött Kolozsvár határában két szabályosan közlekedő járművel az a 20 éves, a Bihar megyei Barátka községből származó fiatalember, aki szombaton jogosítvány nélkül ült volánhoz. 

Az ebihoreanul.ro című portál tájékoztatása szerint a Bihar megyei rendszámmal rendelkező BMW túl nagy sebességgel hajtott be a Szászfenesről Kolozsvár felé vezető úton található körforgalomba és frontálisan ütközött előbb a szemből közlekedő Volkswagen Caddy márkájú autóval, majd a megpördülő BMW nekiment egy Fiat Puntónak is.

Traian Morar, a Kolozsv megyei rendőrség szóvivője arról tájékoztatta a sajtót, hogy a balesetet okozó BMW-t egy 20 éves, a Bihar megyei Barátka községből származó fiatalember okozta, aki gépjárművezető jogosítvány nélkül ült volánhoz. Mindkét, a karambolban érintett két autóban egy-egy 44 éves kolozsvári illetőségű férfi ült. A Volkswagen Caddy márkájú gépkocsi sofőrje súlyos érüléseket szenvedett, eszméletlen állapotban szállították kórházba, ahol az életéért küzdenek az orvosok. 

A balesetet okozó 20 éves fiatalember alkoholtesztje negatív lett. 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?