Életben találták meg az otthonról eltűnt 77 éves Hargita megyei férfit

Életben találták meg a csendőrökből, rendőrökből és falubeliekből összeverődött keresőcsapatok azt a 77 éves férfit, akinek eltűnését kedden délután jelentette családja a Hargita megyei Gyergyóújfaluban.

Az idős férfit egy vadászles melletti mocsaras erdőrészen találták meg, enyhén kihűlt állapotban, alig két kilométernyi távolságra otthonától - számol be a Hargita megyei rendőrség. 

Mint írják, a gyergyóújfalui rendőrséget kedden koradélután értesítette egy helybéli férfi, hogy reggel 8 órakor, amikor felébredt a vele egy fedél alatt lakó 77 édesapja nem volt a házban és a következő órákban sem tért haza.

A rendőrökből, csendőrökből, rokonokból és helyi önkéntesekből verbuvált keresőcsapatok elkezdték átkutatni a falut és környékét. Így találták végül meg - 2 nappal eltűnése után – Szenéte falu határában egy vadászles közelében a 77 éves férfit. Az idős férfi oldalra esve enyhén kihűlve feküdt a talajon amikor ráleltek. Tudatánál volt, amikor egy mentőautó a gyergyószentmiklósi városi kórházba szállította. 

Kapcsolódók

Kimaradt?