Közel ezer ecstasy-tablettával furikázott egy aradi férfi

Jelentős mennyiségű drogot, 974 darab ecstasy-tablettát találtak az aradi rendőrök kedden egy férfi kocsijában, akit a városban tartóztattak fel. Nagy összegű készpénz és több mobiltelefon is volt nála, ezeket is lefoglalták.

A közrendészeti, a közlekedési és a szervezett bűnözés elleni osztály (DIICOT) munkatársainak közös akciója során állították meg a 32 éves, aradi illetőségű férfit, akinek a kocsijából majdnem ezer tabletta került elő, továbbá két műanyagzacskóban mintegy 30 gramm kannabiszt is találtak nála. A motozás során kiderült, hogy 18 757 lej és 210 euró készpénz is van nála, ami feltehetően a drogkereskedésből származott; négy mobiltelefonjával együtt a pénzt is elkobozták tőle.

Drogtesztnek vetették alá a helyszínen, aminek az eredménye pozitív lett: THC-5-öt, vagyis tetrahidrokannabinolt, a vadkenderben fitokannabinoidot mutatott ki a készülék. A férfit 24 órára őrizetbe vették, utóbb pedig a törvényszék elrendelte 30 napos előzetes letartóztatását kábítószerbirtoklás és kábítószerrel való kereskedés miatt – tájékoztatott az Arad Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kapcsolódók

Kimaradt?