UFO

Azonosítatlan repülő tárgyat vettek videóra Magyarországon? (VIDEÓ)

Állítólag két, eddig azonosítatlan repülő objektumot rögzített a hatvani bányatónál a heol.hu Heves megyei híroldal egyik olvasója, aki a felvételt el is küldte a portálnak – számolt be a hvg.hu.

"Egy elég furcsa dolgot sikerült rögzítenem a kamerámmal 04.28.-án, vasárnap, a hatvani bánya tónál" - írta a heol.hu-nak az a hatvani férfi, aki állítólagos ismeretlen repülő tárgyakat vett videóra és a felvételt el is küldte a portál szerkesztőségének. A videón a 25. másodperctől látható egy gyorsan mozgó fehér folt.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wTU8v_JKUUU

"A pontos időt nem tudom, de olyan 17:35 körül járhattam azon a részen, a felvételt egy mólóról készítettem. Sorba jártam végig a parti mólókat, hogy melyikről lehetne a legszebb szögből felvételt készíteni a tóról" - folytatta az olvasó. "Miután hazaértem, és a felvételt a gépemre raktam, akkor tűnt fel, hogy bizony nem csak a tavat sikerült felvennem" - írta.

Üzenetében a férfi azt írta, az első objektum elhaladása tökéletesen látszik a videón, de a második csak akkor tűnt fel neki, miután képkockánként nézte vissza a felvételt. "Az sokkal gyorsabban halad mint a másik, szinte csak egy villanásnak látszik, de a mellékelt felvételen jól látszik" - írta a heol.hu szerint.

"Egyelőre még senki nem tudott rá ésszerű magyarázatot adni, hogy mik is lehetnek ezek, mindenesetre örülök, hogy sikerült megörökítenem" - tette hozzá az aláírásban M. T.-ként bemutatkozó férfi.

 

Kimaradt?