Kislánnyal fajtalankodott az áldozat anyjának beleegyezésével egy sepsiszentgyörgyi férfi

Kiskorú lánnyal folytatott szexuális kapcsolatot, és teherbe is ejtette egy sepsiszentgyörgyi férfi, akit a kislány anyja is támogatott a sorozatos fajtalankodás elkövetésében.

A sepsiszentgyörgyi ügyészség pénteki tájékoztatása szerint kiskorú sérelmére elkövetett, sorozatos szexuális bűncselekmény miatt emeltek vádat egy 21 éves férfi és a 12 éves lány anyja ellen.

A vádhatóság szerint a férfi tudta ugyan, hogy a lány mindössze 12 éves, mégis sorozatosan szexuális viszonyt folytatott vele 2018 szeptembere és 2019 márciusa között, a kiskorú beleegyezésével. A hatóságok akkor szereztek tudomást a sorozatos bűncselekményről, amikor a sorozatos szexuális viszony következtében a 12 éves lány teherbe esett.

Az ügyben vizsgálódó nyomozók megállapították, hogy a kiskorú lány anyja támogatta a 21 éves férfit az áldozattal folytatott szexuális viszony fenntartásában. Kiderült, hogy az anya idén márciusban meg is verte akkor már állapotos kislányát, ennek következtében a gyermek 3-4 napos orvosi ellátásra szorult. A sepsiszentgyörgyi ügyészség vádat emelt a 21 éves férfi ellen, és bűnrészességgel vádolják a kislány anyját is.

Kapcsolódók

Kimaradt?