Lefilmezte egy nagykárolyi vadász, amint rátámad egy medve

Durván felhasított fejbőrrel, nyak- és végtagsérülésekkel került kórházba, de élve megúszott egy medvetámadást egy nagykárolyi vadász. A még októberben történt esetről készült felvétel pénteken került fel a YouTube-ra.

A presasm.ro beszámolója szerint a 39 éves férfi hajtóként vett részt egy vadászaton a Beszterce-Naszód megyei Simontelkéhez közeli erdőben. Amint meglátta a közeledő medvét, előkapta a mobiltelefonját és filmezni kezdte.

Amikor a nagyvad észrevette, és feléje fordult, a fegyvertelen vadász kiejtette a kezéből a telefont, és menekülőre fogta, de már késő volt. A felvétel egy darabig még folytatódik, hallatszik a férfi segélykiáltása és a medve hörgése.

A vadász életét a közelben lévő társai mentették meg, akik lövésekkel riasztották el a nagyvadat. A férfi így is maradandó sérüléseket szerzett, napokig volt kórházban. A szatmári portálnak elmondta, azért is úszta meg ennyivel, mert tudta, mi az eljárás ilyen esetben: hasra vetette magát, és a kezével a fejét védte, mert elsősorban fejre szokott támadni a medve.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?