Tragikus baleset Bihar megyében: elvesztette a szüleit egy 3 éves kislány

Autóbalesetben életét vesztette egy fiatal házaspár Bihar megyében. A két éves és 11 hónapos kislányukat mentőhelikopter szállította kórházba.

A helyi portálok beszámolói szerint a baleset hétfő délután történt a DN793 jelzésű úton, Kisszedres és Vasaskőfalva között. Az eddigi adatok szerint egy BMW sofőrje okozta, aki szabálytalanul előzött, és nekiütközött a háromtagú család Suzukijának, amely éppen letérni készült az útról.

Az ütközés az út melletti mezőre repítette a két gépkocsit. A kiérkező mentősök holtan találták a Suzukiban ülő 33 éves férfit és a feleségét, egy 30 éves nőt. A súlyos állapotban lévő 2 éves 11 éves kislányt mentőhelikopter szállította kórházba, a legfrissebb hírek szerint túlvan az életveszélyen.

A BMW 33 éves sofőrje enyhe sérüléseket szenvedett, az 57 éves utasát kórházba szállították. A rendőrség szerint a felelősség a Suzuki vezetőjét is terheli, mert az úttestről való lekanyarodása előtt nem ellenőrizte le a visszapillantó tükörben, hogy végrehajthatja-e a manővert.

Kapcsolódók

Kimaradt?