Kilencen megsérültek egy féltékeny román nő miatt

Véres jelenetek zajlottak le az olaszországi Peruggia Lido nevű szórakozóhelyén hétfőről keddre virradóra, amikor egy 41 éves román nő és 30 éves albán partnere rajtaütésszerű támadást hajtott végre a nő volt barátjának társaságán – írja a gazetaromaneasca.com című, az olaszországi román közösség tájékoztatását szolgáló portál. 

A 41 éves Alexandra és 30 éves albán élettársa, Renato éjjel 3-kor jelent meg a peruggiai Lido nevű szórakozóhelyen, egyenesen a táncparkett felé vette az irányt, ahol a táskájából előkapott késsel volt barátja jelenlegi szerelmére támadt. Példáját követte a vele érkezett Renato is, aki ugyancsak késsel támadt a lokálban lévőkre.

Az általános verekedésben kilenc személy sérült meg, többek között a lokál DJ-je is.

A támadóknak sikerült elmenekülniük a helyszínről, viszont az időközben riasztott carabinierik (olasz rendőrök – szerk. megj.) egy útzárlattal megállásra kényszerítették a Mercedes A-Classe típusú luxusgépkocsit.

A gazetaromaneasca.com tájékoztatása szerint két albán, egy koszovói és egy román nemzetiségű szúrt sebekkel került kórházba, egyikükön életmentő műtétet hajtottak végre. A két támadó is súlyosan megsérült, a botrányt kirobbantó román nőnek rekonstrukciós plasztikai műtétre volt szüksége. A Lido táncparkettjéről további három személyt – két nőt és egy férfit – szállítottak súlyos sérülésekkel a Santa Maria della Misericordia sürgősségi kórházba.

A perugiatoday.it helyi portál szerint az albán Renatot őrizetbe vették a rendőrök, azonosításakor kiderült, hogy lopás és kábítószer-csempészet miatt már büntetett előéletű.

 

 

Kapcsolódók

Kimaradt?