FRISSÍTVE - Tragédia a Királykő-maratonon: egy székelyudvarhelyi nő az egyik áldozat

FRISSÍTVE: Szakadékba zuhant és meghalt szombaton két személy. Mindketten a Királykő maratonon versenyeztek. FRISSÍTÉS1: Az egyik áldozat egy Hargita megyei nő, a másik egy kolozsvári férfi. FRISSÍTÉS2: A Hargita megyei nő székelyudvarhelyi.

A baleset az Argeş megyei Dâmbovicioara térségben történt – jelentette az Argeş Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU). Az egyik személy, egy nő, a helyszínen életét vesztette, a másik személyre, egy férfira, kettős lábtöréssel találtak rá, de belehalt sérüléseibe, mialatt kórházba szállították. A versenyt megszakították a baleset után. 

FRISSÍTÉS1: Az Argeş Megyei Rendőr-főkapitányság (IPJ) közölte: a Királykő maratonon egy 39 éves kolozsvári férfi és egy 45 éves Hargita megyei nő hunyt el. 

FRISSÍTÉS2: A maraton résztvevőinek a verseny honlapján közzétett listája szerint a 40 és 50 közötti korcsoportban egyetlen egy székelyudvarhelyi nő, J. E. jelentkezett Hargita megyéből. A stiridecluj.ro portál szerint a kolozsvári áldozat egy orvos. A férfi korábban a városi kórházban dolgozott, majd Angliába költözött, de a maratonnak továbbra is rendszeres résztvevője volt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?