Gyilkosság az Alkotmány téren: hat személyt letartóztattak

Hat személyt tartóztattak le péntekről szombatra virradóan az Alkotmány téri gyilkosság ügyében – közölte szombaton a fővárosi rendőrség. Az ügyben további kihallgatások folynak.

A fővárosi ügyészség közleménye szerint péntek reggel huszonegy házkutatást tartottak Bukarestben az Alkotmány téri gyilkosság elkövetőjének azonosítása érdekében. Az eset kapcsán több személyt előállítottak, kihallgatásukra a törvényszéken kerül sor.

Mint ismert, vasárnapról hétfőre virradón egy férfi meghalt, egy másik pedig megsérült a fővárosi Alkotmány téren lezajlott összetűzés következtében, amelyben több személy is részt vett. „Egy férfi belehalt az ütlegelésbe. Holttestét elszállították az Országos Igazságügyi Orvostani Intézethez (INML) boncolás végett. A rendőrség helyszínelést végzett és több személyt kihallgatott. A vizsgálat folytatódik a konfliktus körülményeinek kiderítése érdekében” – tájékoztatott korábban a fővárosi rendőrség sajtóirodája. 

A helyszínen valószínűleg gázpisztolyból származó töltényhüvelyeket és több ütlegelésre alkalmas tompa tárgyat találtak. A bukaresti ügyészség és a rendőrség gyilkossági osztálya folytatja a nyomozást az ügyben.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?