Új műsorrács ősztől az Erdély TV-ben

Szeptemberben újraindultak a saját gyártású műsorok az Erdélyi Magyar Televízióban. Az ősz java mottóra épülő évadban új műsorrács érvényesül.

Az Erdély TV három magazinműsorának időpontja módosult szeptembertől: a Kultúrcsepp csütörtök helyett kedden jelentkezik 20 óra 30 perctől, a Pszichotrillák sem csütörtökön, hanem vasárnap 17 órától kerül adásba, és a csütörtököt érintő változás még, hogy korábban, 20 órától kezdődik a Mérlegen.

Az Erdély TV naponta, élőben jelentkező műsorait az új évadban változatlan időpontban követhetik a nézők: a Híradót naponta 19 órától, a szeptember 30-án rajtoló Mozaik műsort pedig hétköznaponként 18 óra 20 perctől. A már megszokott napon és órában jelentkezik hétfőn a Tájkép és a Zebra, szerdán az Ügy Félóra és a Sajtóprés, csütörtökön a Magyar Világ, vasárnap pedig az Üzenet szeretettel és a Hitélet. A saját gyártású műsorok sorát egészíti még ki a Kontra, amely továbbra is kéthetente jelentkezik a bukaresti parlamentből.

Jó hír azok számára, akik csak online érik el az Erdélyi Magyar Televíziót, hogy hétfőtől péntekig a 19 órai Híradó élőben követhető a tv Facebook-oldalán, a híranyagok és műsorok pedig felkerülnek tv YouTube-csatornájára is.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?