Három majmot és egy tevét tartott a házában Bukarest hírhedt alvilági figurája

Több egzotikus vadállatot találtak kedden a hatóságok egy házkutatás során egy hírhedt bukaresti alvilági figura otthonában – számoltak be szerdán a hírtelevíziók.

A börtönből nemrégiben szabadult Nuțu Cămătaruhoz egy elszabadult majom származási helye után nyomozva jutottak el a rendőrök. A Bukarest utcáin sétálgató makákót egy hete fogták be a hatóságok, egy lakossági bejelentés alapján.

Az nem tudni, mi vezette őket nyomra, de kedden a rendőrök, az állatvédelmi hatóság és a környezetvédelmi őrség képviselői megjelentek Nuțu Cămătaru villájánál, egy házkutatási paranccsal. A házból további két majom, és egy teve került elő. A hatóságok folytatják az nyomozást az ügyben.

Egy 2013-ban tartott házkutatás után két medvét és négy oroszlánt szállítottak állatkertbe a hatóságok a hírhedt román alvilági figura rezidenciájáról: a vadállatokkal állítólag az adósokat ijesztgették az Uzsorás-klánként emlegetett banda tagjai.

Nuţu Cămătaru - polgári nevén Ion Balint - kétlaki életet él: ideje egy részét börtönben tölti, mert a média és igazságszolgáltatás meggyőződésévé vált, hogy ő áll több gyilkossági kísérlet, zsarolás, emberrablás és mindenféle egyéb erőszakos cselekmény hátterében. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?