Szándékosan gázolta el vitapartnereit, ezért megkéselték

Autóval gázoltak és késsel estek egymásnak sepsiszentgyörgyi férfiak. A rendőrség beszámolója szerint a sepsiszentgyörgyi Váradi József utcában tettlegességig fajult egy vita, amelynek során szokatlan módon próbáltak felülkerekedni egymáson a felek.

Mădălina Ghirdă szóvivő szerint a vita során egy 23 éves fiatalember beült egy autóba, amellyel szándékosan nekihajtott az egyik magánház kapujának és elgázolta az udvaron lévő 58 éves férfit. Az áldozat fia válaszként kést ragadott és karon szúrta az autóval támadót. A sofőr ekkor elkezdett tolatni és elgázolta a késsel rátámadó személyt, majd elmenekült a helyszínről és egy közeli utcában hagyta a járművet.

A rendőrséget az 112-es sürgősségi hívószámon riasztották a szemtanúk. A két sérültet a sepsiszentgyörgyi kórház sürgősségi osztályára szállították, ahol orvosi kezelésben részesültek, egyiküket további ápolásra beutalták a kórházba, számolt be a háromszéki rendőrség szóvivője. Hozzátette: a nyomozók azonosították a 23 éves autós gázolót, akiről kiderült, hogy nincs hajtási engedélye és ittas állapotban volt. A sepsiszentgyörgyi bíróság elrendelte a tettes 30 napos háziőrizetbe helyezését, illetve hajtási engedély nélküli vezetés, ittas vezetés, testi sértés és a baleset helyszínének elhagyása vádjával indítottak ellene bűnvádi eljárást.

Kapcsolódók

Kimaradt?