Gázspray-t fújt az arcába a csendőrnő, meghalt a pedofíliával gyanúsított férfi

Meghalt szombaton a kórházban egy pedofíliával gyanúsított férfi, akinek az arcába pénteken 5 centiméterről gázspray-t fújt egy csendőrnő Vatra Dornei központi parkjában. Szívproblémái voltak – számolt be az Antena1 híradója.

Az incidens a parkban szervezett folklórfesztivál közben történt. Egy apa jelezte a biztonságért felelős csendőröknek, hogy egy férfi többször is molesztálta a 12 éves lányát. A férfit körbevették és igazoltatni akarták a csendőrök, de ő agresszíven reagált, ezért a földre teperték.

Ám folyamatosan vergődött, így nem tudták a megbilincselni. Ezért a csendőrcsapat nő tagja lehajolt hozzá, és 5 centiméterről gázspray-t fújt az arcába. A férfi rosszul lett, amikor kiértek a mentősök, már kómában volt.

Szombat reggel meghalt a kórházban. Kiderült róla, hogy szívbántalmai voltak, két nappal korábban infarktust szenvedett. Ugyanakkor az is kiderült, hogy a rendőrség szerint a pedofília gyanúja nem volt alaptalan, mert korábban már eljárás indult ellene ezért a bűncselekményért.

Kapcsolódók

Kimaradt?