Brutális balesettel kezdődött a hétvége: egy 4 éves gyerek maradt árván

Autóbalesetben életét vesztette egy fiatal házaspár szombat reggel az Olt völgyében. További öt személy megsérült, amikor egy gépkocsi ütközött egy nyerges vontatóval.

A rendőrség közlése szerint a szerencsétlenség Călimăneşti-nél történt, a DN7-es jelzésű úton, reggel 7 óra előtt. Egy VW Golf 30 éves sofőrje elaludt a kormánynál, az autó lesodródott a sávjáról, és frontálisan ütközött egy szemből érkező kamionnal.

A gépkocsi vezetője és a hátsó ülésen utazó, 23 felesége a helyszínen életét vesztette, a 4 éves gyermeküket súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A moldovai család Németországból Bulgáriába tartott, amikor a tragédia történt.

A balesetnek további négy sérültje van: a kamionsofőr, illetve egy másik személygépkocsi három utasa, szintén egy fiatal házaspár, illetve egy 2 éves gyerek. Ez utóbbi jármű vezetője hirtelen elrántotta a kormányt, amikor az előttük haladó VW Golf balesetezett, és az autó az árokban kötött ki. Egyik sérült állapot sem súlyos. Az árván maradt 4 éves gyereknek csak horzsolásai vannak.

A helyszínelés idején mindkét irányban szünetelt a forgalom az Olt völgyében.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?