Vonat ölt meg egy román nőt férjével együtt Ausztriában, gyilkosságra gyanakszanak

Egy román állampolgár és osztrák férje ült abban a személygépkocsiban, amelyet vonat gázolt el szerda délután Délkelet-Ausztriában, Neudorf ob Wildonnál. A rendőrség gyanús posztot talált a nő Facebook-oldalán, ezért nem zárja ki a gyilkosság lehetőségét, írja az osztrák sajtó értesüléseire hivatkozva az Observator.tv.

Az 29 éves Nicoleta L. és férje, a 32 éves Markus egy Mazdával utazott, a volánnál a férfi ült. Egy sorompó nélküli vasúti átkelőhöz érkezve az auto előbb megállt, majd a vonat közeledtével hirtelen elindult és felgyorsult a mozdonyvezető visszaemlékezése szerint. A vonat mintegy 100 métert tolta maga előtt a személyautót, a két utas meghalt.A sofőr gyanús viselkedése miatt a rendőrök arra gyanakodtak, hogy a férfi szándékosan hajtott a vonat elé, így megölte a feleségét és véget vetett saját életének is.

A hipotézist alátámasztani látszik az is, amit a nő fél órával az ütközés előtt a Facebook-oldalára posztolt. Bejegyzésében azt írta, hogy bezárja szépségszalonját és személyes okokból Monacóba költözik. A nyomozók szerint férje nem értett egyet a döntéssel.

A házaspár Stájerországban élt gyermekével. 2017 óta voltak házasok, és a jelek szerint kapcsolati problémáik voltak.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?