banner_sMBIsrBw_GOOGLE_970x250_2.gif
banner_nwQSwVIi_GOOGLE_728x90.gif
banner_5A50eRU8_GOOGLE_300x250.gif

Kétnapos hajtóvadászat után elfogták a Temes megyei rendőr gyilkosát

Elfogták kedd reggel Temesremetén azt a szökésben lévő bűnözőt, aki megölt vasárnap egy rendőrt a Temes megyei Őszényben.  Marcel Lepára álmában csapott le a különleges bevetési egység, nem tanúsított ellenállást.

A hírtelevíziók beszámolói szerint a férfit egy barátja házában fogták el a Temesvártól hét kilométerre lévő községben. Van egy lőtt sebe, ezért megbilincselve kórházba szállították. Minősített emberölésért indul ellene bűnvádi eljárás.

A korábban rablási kísérletért 4 év és 8 hónapra elítélt, szökésben lévő férfit napok óta körözték. Vasárnap délután többször rálőtt egy rendőrre, aki fel akarta tartóztatni a Temes megyei Őszényben. A 43 éves Cristian Amarieit a nyakán érte a halálos golyó. Emlékére hétfőn egy perces gyászszünetet tartottak a rendőrök.

A férfi ellen hajtóvadászat indult vasárnap délután, összesen 350 rendőr és csendőr fésült át több Temes megyei települést. Arról egyelőre nincsenek információk, hogyan sikerült a nyomára bukkanni. A hatóságok a rendőr halálának körülményeit is vizsgálják. Ioan Buda országos rendőrparancsnok hétfőn kijelentette: a Temes megyei rendőrség helytelenül szervezte meg az akciótm, amelyben Cristian Amariei életét vesztette.

banner_y97vR58b_970x250.png

Kapcsolódók

Kimaradt?