Átverte a rendőrséget a lájkvadász bűnöző?

„Elfelejtette” feladni magát az a veszélyes bűnöző, aki korábban azt ígérte az egyesült államokbeli Torrington városa rendőrségének, hogy önként bevonul a börtönbe, ha a fotóját is magába foglaló körözési bejegyzés legalább 15 ezer lájkot kap.

A 29 éves Jose Simms eredetileg 20 ezer lájkot szeretett volna, a rendőrség 10 ezres ellenjavaslattal „vágott vissza”, a felek végül középúton, 15 ezerben egyeztek meg.

A Connecticut állambeli Torrington városának rendőrsége ezt követően Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben kérte a közösség segítségét a szokatlan igénnyel fellépő bűnöző kézre kerítése érdekében. 

 

A felkérést romániai idő szerint pénteken délig több mint 26 ezer lájkot gyűjtött, több mint 5 ezren osztották meg és közel másfélezren kommentálták. A legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy a 15 ezres határ átlépése után Simms feladta-e magát, ezért a Torrington-i rendőrök egy frissítéssel hozták a közvélemény tudtára, hogy még mindig várják a bűnlajstromát szószegéssel is bővítő bűnözőt. 

Kapcsolódók

Kimaradt?