Növeli a járatok számát a pápalátogatás idején a vasúttársaság

A Román Vasúttársaság (CFR) személyszállító vállalata teljes kapacitását beveti, hogy a romániai pápalátogatás idején, május 31. és június 2. között meg tudjon felelni a megnövekedett utasforgalomnak – tájékoztat pénteki közleményében a vállalat.

Ennek érdekében megnövelik a fővárosba tartó, vagy onnan induló vonatok számát május 31-én, pénteken, június elsején, szombaton pedig a Brassó–Csíkszereda, Csíkszereda–Egyedhalma (Adjud), Csíkszereda–Kolozsvár, Iaşi–Bákó, Iaşi–Paşcani és Iaşi–Vaslui útvonalakon.

Június 2-án, vasárnap a Balázsfalva–Segesvár–Brassó, Balázsfalva–Gyulafehérvár és Kolozsvár–Balázsfalva útvonalon közlekedik majd több vonat.

Elkerülendő a szerelvények túlzsúfoltságát, a CFR felkéri az utasokat, hogy idejében szervezzék meg utazásukat az említett időszakban, nézzék meg figyelmesen az utazási lehetőségeket, és elővételben vásárolják meg jegyeiket, on-line a www.cfrcalatori.ro honlapon, az állomásokon levő jegyautomatáknál, vagy a ZebraPay automatáknál, továbbá az állomások jegypénztárainál vagy a CFR utazási irodáiban.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?