Romániai áldozatai is vannak Ciprus első sorozatgyilkosának

Egy 36 éves nő és 8 éves kislánya is áldozatául esett Ciprus első sorozatgyilkosának - írja az observator.tv.

A buzăui származású Livia Florentina Bunea, és kislánya, Elena Natalia 2016. szeptember 30 tűnt el a a ciprusi Agios Pavlos településről, azóta senki se látta őket.

Sorsukról két és fél évig senki sem tudott, míg Nikosz Metaxasz, egy 35 éves ciprusi katona be nem ismerte a szigetország történetének első sorozatgyilkosságát. 

A férfi áldozatai között - a romániai anya és lánya mellett - volt még három Fülöp-szigeteki és egy indiai nő, valamint egy 6 éves kislány, aki az egyik keleti áldozat gyereke lehetett.

A sorozatgyilkosságra azt követően derült fény, hogy április elején előkerült két holttest egy elhagyatott bányából és a nyomok Nikosz Metaxaszhoz vezettek. Kihallgatása során a férfi további 5 gyilkosságért vállalt felelősséget, csütörtökön egy másik áldozatának holttestéhez vezette el a nyomozókat.

A rendőrök most Metaxasz segítségével megpróbálják megtalálni a további négy tetemet, közöttük a két romániai áldozatét is.

A sorozatgyilkos arról számolt be, hogy párkereső honlapokon ismerkedett meg későbbi áldozataival, akiket házasság ígéretével csalogatott Ciprusra. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?