FRISSÍTVE - A zilahi RMDSZ alapítója és a felesége halt meg az autóbalesetben

Két személygépkocsi ütközött csütörtökön Zilah központi parkjánál. Egy idős magyar házaspár életét vesztette a balesetben. FRISSÍTÉS: A zilahi RMDSZ alapítója, Erdődi Béla és a felesége a két halálos áldozat.

Egy helyi portál beszámolója szerint egy nagy sebességgel közlekedő Mercedes keresztezte egy Dacia útját. Az ütközésnek akkor ereje volt, hogy az utóbbi jármű utasait – egy idős házaspárt – kirepítette az autóból.

A 80 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A 76 éves feleségének életéért egy darabig küzdöttek a helyszínre érkező mentőorvosok, de ő sem élte túl a balesetet. A Mercedes sofőrje, egy 37 éves nő enyhe sérülésekkel került kórházba.

Egy olvasónk szemtanúja volt a balesetnek. A Maszolnak elmondta, a szerencsétlenséget a Mercedes vezetője okozta, mert a stoplámpa pirosra váltása előtt akart átjutni egy kereszteződésen, ezért rátaposott a gázpedálra. A halálos áldozatok, E. B. és felesége tőzsgyökeres zilahiak voltak – tájékoztott olvasónk.

FRISSÍTÉS: A zilahi RMDSZ alapítója, Erdődi Béla és a felesége a két halálos áldozat. A rendőrség időközben megerősítette, hogy a stoplámpa már sárgát jelzett, amikor a Mercedes sofőrje nagy sebességgel áthajtott a kereszteződésen.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?