Fülig szerelmes 55 évvel fiatalabb román férjébe a nyugalmazott angol pap

Az 55 éves korkülönbség és a több ezer kilométeres távolság sem jelent akadályt a 80 éves Philip Clements nyugdíjas angol pap és a 25 éves Florin Marin román modell kapcsolatában. A homoszexuális pár 2017 áprilisában kötötte össze az életét.

A 80 éves Philip Clements nyugalmazott angol pap annyira izgatottan várja házastársa viszontlátását, hogy attól fél, a szíve felmondja a szolgálatot. A homoszexuális pár történetét a The Sun című angol bulvárlapban olvastuk.

Clements és Marin idén áprilisban ünnepli második házassági évfordulóját. Bár jelenleg külön élnek, a 80 éves Clements a dél-angliai Doverben, romániai házastársa pedig a spanyolországi Alicantéban, a lapnak elmondták, szerelmesebbek, mint bármikor. „A több ezer kilométeres távolság egyáltalán nincs hatással a kapcsolatunkra, naponta beszélgetünk az interneten” – mesélte a nyugalmazott angol pap. Hozzátette: a valósággal számolja a napokat, amik még hátra vannak a szerelmével való találkozásig. „Nem izgathatom fel túlságosan magam, mert a szívem felmondhatja a szolgálatot” – jegyezte meg Clements. 

A szokatlan pár kapcsolata nem volt mindig ilyen felhőtlen. Azt követően, hogy 2017 áprilisában összeházasodtak, Philip tiszteletes eladta angliai otthonát, aminek árából egy lakást vásárolt Bukarestben. A román fővárosban viszont kiütköztek az 55 éves korkülönbség hátulütői, ugyanis az idős férfi nehezen viselte 25 éves párja folyamatos éjszakai kimaradozásait.

Clements hazaköltöztött Angliába, ahol egy barátjánál húzta meg magát, miközben román fiatalember egy gazdag spanyolországi üzletemberrel élt Bukarestben. Idővel ismét elkezdtek beszélgetni, és újra összejöttek. „Florin az első valódi és mély szerelmen alapuló kapcsolatom nyugdíjba vonulásom óta. Senki sem tud úgy megnevettetni, mint ő” – mesélte Philip Clements, aki csodálatos embernek és a legjóképűbb férfinek nevezte házastársát. A párocska szeretne együtt munkát vállani, modellkedni, mert ez megoldaná a különlét okozta problémákat. 

A lap megszólaltatta Florin Marint is, aki szerint sokan nem nézik jó szemmel a kapcsolatukat, de őket ez nem zavarja. „Philip nagyon okos ember, az elmúlt négy év alatt nagyon sokat tanultam tőle. Imádja a történelmet, neki köszönhetően megismerkedtem a viktoriánus korral és a II. világháború eseményeivel. Szeretem őt hallgatni” – vallotta a 25 éves romániai férfi. Hozzátette: sokat szórakoznak együtt, imádnak jókat enni és inni, moziba járni, mint minden normális pár. 

Kapcsolódók

Kimaradt?