Hasba szúrt egy tanárnőt egy volt diákja

Az iskola épületében késelt meg kedden egy tanárnőt egy fiatalember Ploieşti-en. A tettest ártalmatlanították. A 22 éves fiatalember korábban az áldozat diákja volt.

Az eset a ploieşti-i Spiru Haret Líceum folyosóján történt, a tanári előtt. A tettest az iskola bejáratától 25-30 méterre fogta el egy csendőrjárőr, nem sokkal a támadás után - közölte a Prahova megyei csendőrség.

A fiatalembernél kést, kisbaltát, patentfogót, ollót és szegeket is találtak, valamint egy félliteres üveget, amelyben pálinka volt.  Az incidensről a Spiru Haret Líceum egyik tanára értesítette a hatóságokat az 112-es telefonszámon.

Az oktatási intézmény körül járőröző csendőröket a rendőrségi diszpécser, de az iskola kapusa is riasztotta, miután utóbbi látta a tettest késsel a kezében távozni az iskolából. A csendőrök az iskola bejáratától 25-30 méterre fogták el a késelőt.

A tanárnőt szúrt hastájéki sebbel szállították a megyei kórházba. A rendőrség nyomozásba kezdett az eset körülményeinek tisztázására.

A 22 éves fiatalember korábban az áldozat diákja volt, akit korábban kizártak a magaviselete miatt a Spiru Haret Líceumból. Tettének indítékáról egyelőre semmit nem lehet tudni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?