Gyerekülésestől esett ki a mozgó autóból a kislány

Kipottyant az útra gyermekülésestől egy mozgó autóból egy kétéves kislány. Az ijedtségen kívül semmi baja nem lett. Anyja csak húsz perc elteltével vette észre, hogy gyermeke hiányzik.

A különös eset egy minesottai kisvárosban történt, és egy gépkocsi fedélzeti kamerája rögzítette. A felvételen látható, amint egy autó ajtaja menet közben kinyílik, és kizuhan egy gyerek az úttestre. A gépkocsi vezetője továbbhajtott, mintha mi sem történt volna.

A háta mögött haladó fedélzeti kamerás autó sofőrje lefékezett, kiszállt és az út közepén kislányhoz sietett. Megkönnyebbülve tapasztalta, hogy a gyermekülés megóvta, és semmi baja nem esett. „Ha ne előttem történik mindez, nem hiszem el, hogy ilyesmi előfordulhat” – írta Facebook-oldalára a férfi, mellékelve a videót is.

A gyermek anyja csak húsz perc múlva jelent meg a baleset helyszínén, mint kiderült, egy ideig észre sem vette, hogy a kislánya már nincs az autóban. A rendőrség közlése szerint a gyermekülést rosszul rögzítették a szülők, ám az még mindig nem világos, hogyan nyílhatott ki menet közben a gépkocsi ajtaja.

Az ügyben vizsgálatot indítottak a gyermekvédelmi hatóságok.

Kimaradt?